Om Artificial Solutions

Making Technology Think

Artificial Solutions® är den ledande specialisten inom kommersiell Conversational AI, en form av artificiell intelligens som möjliggör för människor att kommunicera med applikationer, webbplatser och uppkopplade enheter i ett vardagligt, mänskligt naturligt språk via röst, text, beröring eller gester.

Bolagets avancerade AI-plattform, Teneo®, gör det möjligt för större globala företag att samarbeta med utvecklare och tillsammans skapa sofistikerade och mycket intelligenta Conversational AI-applikationer i över 35 språk för flera plattformar och kommunikationskanaler. Möjligheten att analysera och dra nytta av de enorma mängderna konversationsdata är helt integrerad i Teneo, vilket ger oöverträffade insikter om kunders beteenden.

Artificial Solutions teknologi för konverserande AI gör det enkelt att implementera ett brett spektrum av applikationer med naturligt språk, såsom virtuella assistenter, chattbottar, talbaserade konversationsgränssnitt för smarta enheter och mer. Teknologin används redan dagligen av miljontals människor i hundratals implementeringar inom såväl privat som offentlig sektor över hela världen.

Gå med i vårt AI-kommunikationsprogram för att lära dig hur man stärker kundupplevelsen i ditt företag.

Fyll i detta formulär och få direkt tillgång till vår dokumentsamling innehållande whitepaper, webbseminarier och kundfallstudier.

Artificial Solutions i Dagens Industri

Läs de senaste artiklarna om Conversational AI

AI sätter kunden i centrum

Circle K, Swisscom och Deloitte har alla en sak gemensamt – de använder sig av konversationell AI för att utveckla och förbättra kundupplevelsen. Bakom den nya tekniken står det svenska AI-bolaget Artificial Solutions. Nöjdare kunder, högre lojalitet och utökad kapacitet i de digitala kanalerna. För att leverera en så bra kundupplevelse som möjligt använder sig många av världens storföretag av konversationell AI – en ny typ av teknik som kommunicerar på ett mänskligt och naturligt sätt.

”Vår affär handlar inte om att samla in data som vi sedan delar med tredje part”

Samtidigt som AI effektiviserar och förenklar våra liv, har det uppstått en del etiska utmaningar med den nya tekniken och hantering av data. Till skillnad mot många av sina konkurrenter har det svenska AI-bolaget Artificial Solutions valt att ta en stark ståndpunkt i frågan redan från starten. – Vi varken behåller eller delar den data som vår plattform samlar in, säger bolagets COO Peter Roost.

Den nya generationens chattbotar och virtuella assistenter är här

Konversationell AI har tagit stora kliv framåt de senaste åren och dagens lösningar skiljer sig mycket från gårdagens mer primitiva chattbotar. Här berättar Andy Peart, CMO på svenska Artificial Solutions, varför experter spår en massiv tillväxt på området framöver.

Conversational AI: en möjlighet för investerare

Smarta chattbotar, virtuella assistenter och digitala anställda. De senaste åren har efterfrågan på automatiska lösningar ökat markant. Enligt Johan Gustavsson, styrelseledamot på det svenska börsbolaget Artificial Solutions, kommer pandemin bidra till att ännu fler företag får upp ögonen för konversationell AI.

Användarna strömmar till svenska Artificial Solutions AI-plattform.

Sedan i fjol har användningen vuxit med drygt 550 procent.

– Samtidigt har vi inte behövt öka antalet anställda. Vi har en väldigt skalbar affärsmodell. Det är ett starkt argument för att vi kan vara nästa svenska ‘disruptor’, säger vd:n Lawrence Flynn.

Därför är det rätt läge att investera i AI: ”Betydande uppsida”

Det svenska börsbolaget Artificial Solutions, vars innovation Teneo låter människor och teknik samtala med varandra, räknar med fler affärer i pandemins spår och till följd av den breda medvinden för AI.

– Användandet började gå upp rejält i slutet av förra året och det har fortsatt under 2020, säger styrelseledamoten Jan Uddenfeldt.

Ny verklighet efter Covid-19 – så kan AI framtidssäkra företagen

Artificiell intelligens som låter tekniken prata på ett mänskligt sätt är på väg att bli en essentiell del av digitala bolag.
– En digital kärna ger en inbyggd motståndskraft i kriser, säger Andy Peart, marknadsförings- och strategichef på svenska AI-bolaget Artificial Solutions med några av världens största företag i kundlistan.

Glöm väntetider och krångel – här är AI:n som underlättar livet på nätet

En ny sorts artificiell intelligens som låter människor och teknik samtala på ett naturligt sätt är på väg att göra vår digitala tillvaro smidigare än någonsin förr.

Svenska Artificial Solutions leder utvecklingen som sprider digitaliseringen till nya grupper – och förnyar branscher.

Så kan artificiell intelligens skydda ditt företag i kristider

Med en AI som pratar med kunderna på mänskligt sätt går det både att uppnå social distansering och att hålla igång verksamheten under pandemin. Att digitalisera och automatisera delar av verksamheten är ett sätt att skydda sig från störningar, säger Andreas Wieweg, CTO på svenska AI-bolaget Artificial Solutions.

Svenska AI: n som pratar med miljontals människor varje dag – säg hej till Teneo

Genom Teneo kan prylar, appar och webbplatser förstå hur vi människor pratar – och svara på ett vardagligt och naturligt sätt. Plattformen krattar manegen för smarta chatbottar, virtuella assistenter och digitala anställda som ständigt är tillgängliga utan väntetider för att underlätta den digitala tillvaron.

Världens äldsta bank i digitala toppskiktet – med hjälp av svensk AI

En bank med anor från 1470-talet rankas som en av världens mest innovativa. Genom svenska Artificial Solutions har banken öppnat ett helt virtuellt kontor – medan en automatiserad chattbot hjälper kunderna med bankärenden dygnet runt, året om, oavsett kanal.

Vet du om du pratar med en människa eller en AI på nätet?

Svaret är att det blir allt svårare i takt med att chattbottar och virtuella assistenter i snabbt takt blir mer sofistikerade. Men för svenska marknadsledaren Artificial Solutions är målet snarare att förena människans och teknikens styrkor i en och samma plattform – som är snabb och effektiv men kan kommunicera på ett naturligt sätt.

På tröskeln till ett genombrott: Här är 5 branscher som använder den svenska AI:n

I bilen, i hemmet och på kontoret. Artificiell intelligens som pratar med människor på människors vis vinner allt mer mark. Marknaden väntas mångdubblas de närmaste åren. Här är fem områden där teknologin används redan i dag.

Teneo Platform Enterprise
White Paper

How Conversational AI Delivers Opportunities In An Uncertain World

(Only available in English)

Mänsklig. Intelligent. Revolutionerande.

Allt du behöver för att skapa avancerade AI-applikationer för konversationer. Bygg en gång, utveckla på bred front. Tillgänglig i över 35 språk, oavsett plattform, tjänst eller enhet.

Med Teneo får ni den mest mänskliga upplevelsen som går att få på marknaden idag, de komplexa kapaciteter som krävs för att skapa den enkla, intuitiva upplevelsen som din kund kräver, samtidigt som kundens engagemang ökar.

Företagsplattform

Teneo är den enda plattformen som är särskilt utvecklad för företag.

 

Läs mer

Utnyttja data

Utnyttja värdefull konversationell data med Teneo – uppnå konkurrensfördelar.

 

Läs mer

Hybridlösning

Teneo använder både språktekniker och maskininlärning för att säkerställa ett optimalt resultat.

 

Läs mer

Beprövad teknologi

Teneos teknologi är beprövad genom kunder och ett starkt globalt partnernätverk.

 

Kunder

Partners

happy-chatbot
NEW CONTENT

Chatbots: The Definitive Guide (2020)

(Only available in English)