Circle K utvecklar konversationell AI med Artificial Solutions plattform

circle-k-artificial-solutions

Artificial Solutions (FNSE:ASAI), ledande leverantör av konversationell AI för företag meddelade idag att Circle K valt Teneo® som plattform för sina konversationella AI-applikationer. Applikationerna ska förbättra kundupplevelsen för Circle K:s kunder i Skandinavien och Baltikum.

Circle K är en av de ledande aktörena inom bränsle och detaljhandel. Företaget erbjuder ett brett sortiment produkter i ca 16 000 butiker och stationer runtom i världen. Teneo är Artificial Solutions prisbelönta plattform för konversationell AI. Plattformen gör det möjligt för företag att snabbt skapa avancerade AI-lösningar som kan publiceras på 35 olika språk samt användas i alla tänkbara kanaler.

“Konversationella gränssnitt är viktigt för framtiden. Det förenklar kundernas liv”, säger Michael Lindbäck, Senior Director CCC & Business Enablement hos Circle K. “Vi valde att arbeta med Artificial Solutions eftersom de väldigt snabbt kunde visa djupet och kraften som Teneo bidrar till hos en global organisation som vår. Deras teknologi överträffade våra erfarenheter av andra liknande utvecklingsprodukter.”

Den första applikationen kommer att finnas på svenska, danska och norska och använder Teneos master/local funktion som gör det möjligt att bygga applikationer på ett språk för att sedan enkelt lokaliseras till andra, genom återanvändning av strukturen för orginalspråket. Ytterligare språk kommer att bli tillgängliga under de kommande månaderna.

“Vi är glada över samarbetet med Circle K och vi arbetar tillsammans så att de kan optimera sina konversationella AI-lösningar för att få ut maximal nytta. Stora globala företag som Circle K kan vinna mycket på att använda konversationell AI i sin verksamhet. säger Stuart Glyde, Sales Director Nordics hos Artificial Solutions. “De kan utveckla sina kundrelationer med Teneos nästintill mänskliga kommunikationsförmåga. Det leder till ökat engagemang och lojala kunder.”

Teneo Developers

Try Before You Buy.
Build. Deploy. Analyze.

Sign up to get your own developer sandbox of Teneo containing all the tools needed to build and manage advanced conversational solutions.

Get Started For Free

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *